En vanlig dag i Nyköping

Vardagen i Nyköping innehåller mängder av situationer där stadens invånare lever sina liv, helt i ovisshet om andra invånares vanliga bestyr.
 
Alla kan väl gåtan om "Vad det är som går men aldrig kommer till dörren"? Denna variant kallas "Vem det är som trampar frenetiskt men inte kommer en meter"? Joggarna på Ekensberg har i alla fall ett mål och det närmar man sig för varje steg de tar.
 
 
Friluftslivet i Nyköpings hamn kan vara intensivt, som dessa killar som försöker få bollen över nätet, grabben som gärna visar upp sina konster på vattenscootern och den utpumpade kanotisten som vilar efter ett hårt träningspass.
 
 
Några som inte finner friluftslivet lika intressant är de bilburna...
 
 
...som kanske saknar denna ballong som verkar rymt från någon fest.
 
 
Det som är vardag för många semester- och skollovsfirande medborgare, är arbetsdag för andra.
 
 
En vanlig dag på stan alltså.


Kommentarer
Lasse Jansson

Tja, Loco verkar vara svaret på gåtan. Om det nu var en gåta... Ett smidigt sätt att motionera om man vill slippa se en massa tråkigt längst vägarna! ;-)

Svar: Loco, så var det. Försökte komma på namnet.Tycker det verkar tråkigt. Ungefär som att cykla Stigtomtarakan fram och tillbaka 113 gånger med den ständiga motvind som blåser där.
Stefan

2013-08-12 @ 19:56:28
URL: http://fotbollslasse.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Nyköping genom kameran och lite till.

Bloggen kan förhoppningsvis sprida lite information om Nyköping och vad som finns att se och göra. Mina intressen för Photoshop kommer också att synas emellanåt.

RSS 2.0