En glödande himmel

 En uppföljning till förra blogginlägget visar ett Nyköping där skymningen skiftar från rosa till en färg som närmast påminner om glödande lava.
 
De små detaljerna på vägen hem från slottet lyses upp med färger man aldrig kan fånga under ljusan dag. Från Nyköpings mest kända idrottsprofil, via eldstaden utanför ljusfabriken till Pilten som tittar ut över Storhusfallet.
 
 
 Himmelen som sagt. Man ska ha tur om man vill fånga de färger man eftersträvar. På bara någon minut skiftar den färg och desa två bilder är tagna med bara några få minuters mellanrum. Lampan som fångats utanför polishuset och taket till Alla Helgona kyrka som gömmer sig bakom de kala träden.
 
 
 ...men när man lagom kommer hem, visar himmelen upp sig från sin alla vackraste sida. Så fram med kameran igen, upp med fönstret, in med kylan och där satt den...himmeln över takåsarna i centrala Nyköping.
 


Kommentarer
Lasse Jansson

Vilka härliga färger du fångat i Nyköpings-skymningen. Snyggt!

Svar: Tack för det Lasse.Nu känns det som jag fotat vackra himlar så det räcker, men det är verkligen svårt att låta bli när tillfället bjuds.
Stefan

2013-12-20 @ 12:20:19
URL: http://lassesfoto.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Nyköping genom kameran och lite till.

Bloggen kan förhoppningsvis sprida lite information om Nyköping och vad som finns att se och göra. Mina intressen för Photoshop kommer också att synas emellanåt.

RSS 2.0