Vissna blommor

Nere vid hamnen finns en liten oas mellan restaurangområdet och minigolfbanan. Inte alla som tänker på denna när man målinriktat tar sats för att få sig en bit mat och en god öl, eller när man ska spöa sina vänner i en runda med golfklubban. Alla de som har hamnpromenaden som sin dagliga motionsrunda har av naturliga skäl inte tid att stanna upp och njuta i denna lilla oas.
 
Annars är det ett perfekt ställe att slå sig ned på med medhavd fikakorg eller en bok. Omgivningen är på sommaren vacker med sin lite annorlunda växtlighet och här finns goda chanser att få bra bilder på både växter, insekter och blåser det inte är et makro-objektiv en bra vän att ta med.
 
Även hösten kan ha sin tjusning på denna plats. Borta är grönskan, de små insekterna och växterna har sedan länge vissnat, men även denna årstid kan erbjuda möjligheter att föreviga det som oasen har att bjuda på.
 
 
 
 
 


Kommentarer
Lasse Jansson

Torra och döda växter kan vara mycket fina. Jag tycker du har lyckats bra med att bevisa det!

Svar: Tack Lasse. Ja, allt som lever behöver inte vara vackrare än det som dött. Nu menar jag i växternas värld.
Stefan

2013-12-11 @ 21:54:19
URL: http://lassesfoto.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Nyköping genom kameran och lite till.

Bloggen kan förhoppningsvis sprida lite information om Nyköping och vad som finns att se och göra. Mina intressen för Photoshop kommer också att synas emellanåt.

RSS 2.0