Is inne, isfritt ute

I helgen som gick besökte vi Stockholm för att fira svågern som nådde en icke namngiven ålder, fast det viskas att han blev pensionär....
 
Ska inte orda så mycket om firandet, annat än att helgen var trevlig och middagen som svågerns barn och respektive ordnade på Kitchen var superb. Kitchen
 
Hotellet vi bodde på heter Nordic Sea och ligger väldigt centralt, bara 100 meter från centralstation och en kort promenad till restaurang- och shoppingstråken. Hotellet i sig var väl varken bättre eller sämre en något av de vi tidigare tagit in på, men dög bra för ändamålet.
 

Inte ett besök i Stockholm utan att se en kändis. Denna gång i form av Sveriges starkaste man, Magnus Samuelsson med fru Kristin och två barn, som bodde på samma hotell. Ja, han är stor!
 
Vet ej om paret åkte denna limousine, men tror inte det då de verkade vara av det alldagliga folket.
 
 
Nej, det mest intressanta med hotellet är att Isbaren ligger där. Isbaren med sin inspiration från Jukkasjärvis Ishotell måste man förstås besöka när man ändå bor på samma ställe. Det känns onekligen lite märkligt att i februari befinna sig inomhus i ett rum som är åtskilliga grader kallare än utomhus, men onekligen en cool känsla. Isbaren
 
 
 
För att ändå bli påmind om vintern som borde rasa, traskade vi dagen efter förbi Kungsträdgården, där det arrangerades en mini-OS för barn. Här fick de unga pröva på ishockey, curling, skidskytte, vanliga skidor och tävla mot aktiva idrottare i bordshockey m.m.
 
Säkert en upplevelse för barnen och vem vet, kanske vi här såg en blivande Björn Ferry eller Charlotte Kalla?
 
 
 


Kommentarer
Lasse Jansson

En bar i ett kylrum alltså. Annorlunda. Men det snygga ljuset där inne har du lyckats fånga bra på dina bilder!

Svar: Ja, här hade man inte is i drinken, utan drink i isen. Mest entusiastiska var turister från varmare breddgrader.
Önskar dock att jag hade haft min systemkamera och inte den lilla digitala. Den fungerar i sammanhang som de i helgen, men det blir trots allt skillnader i kvalitén.
Stefan

2014-02-25 @ 19:34:36
URL: http://lassesfoto.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Nyköping genom kameran och lite till.

Bloggen kan förhoppningsvis sprida lite information om Nyköping och vad som finns att se och göra. Mina intressen för Photoshop kommer också att synas emellanåt.

RSS 2.0