Välkommen

 
 
Välkommen vinter!!!!?????
 
 
Äntligen säger en del. Varför nu när julen var snöfri, säger andra.
 
Nu är jag inget fan av vintern och som jag tidigare skrivit. Snöar det inte på julafton, kan det lika gärna låta bli att snöa under årets övriga dagar.
 
Söndagspromenaden togs med en förrädisk is under den fallna nysnön och vinden pinade kinderna så fort vi vek ut från huskropparnas skyddande fasader. Det dröjde heller inte länge förrän fingarna frös och känslan nästan försvann när man tryckte ned kamerans utlösare. Dock är det så här vi förväntar oss att det ska vara under perioden november - mars, så det är bara att bita i det sura äpplet och acceptera fakta.
 
Fördelen är att det nu blir ljusare, att det faktiskt går ganska fort, så snart står våren och knackar på dörren. Eller som man säger. Den som väntar på något gott...


Kommentarer
Lasse Jansson

Om vi tvingas på lite kyla, snö och elände kommer våren att vara ännu mer välkommen och uppskattad när den dyker upp! :-)

Svar: Det är sant Lasse.Bara att bita ihop, halka till jobbet och värma upp kroppen med en god Irish coffee.
Stefan

2014-01-13 @ 22:41:42
URL: http://lassesfoto.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Nyköping genom kameran och lite till.

Bloggen kan förhoppningsvis sprida lite information om Nyköping och vad som finns att se och göra. Mina intressen för Photoshop kommer också att synas emellanåt.

RSS 2.0