Någon att tycka om

Det finns alltid någon att tycka om och alltid någon som tycker om dig. Skicka en hälsning och du får en hälsning tillbaks. Bara en sådan liten sak kan förgylla någons vardag.
 
 
Något enkelt du själv tillverkat kan många gånger vara mer värt än något du köpt för dyra pengar. Photoshop är därav en god vän, bara kreativiteten finns inom dig.
 
Bilden ovan var egentligen enkel att tillverka. Vattendropparna och rosorna hämtades på nätet. Hjärtat är egentilverkat och har fått sin form med hjälp av 3-D effekter och olika lagerstilar. Himmelen gjordes med hjälp av två övertoningskartor och solstrålarna med effekten polära koordinater. Lägg sedan till lite olika blandningslägen och opacitet i olka procentlägen och saken var biff.
 
Låter kanske svårt för en oinvigd, men är lättare än så. Även en amatör som jag var en gång i tiden novis i programmet Photoshop, men med träning och många timmar framför datorn så börjar det sitta. Ni vet att även Zlatan var okunnig innan han stod på en fotbollsplan för första gången. :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Nyköping genom kameran och lite till.

Bloggen kan förhoppningsvis sprida lite information om Nyköping och vad som finns att se och göra. Mina intressen för Photoshop kommer också att synas emellanåt.

RSS 2.0