Bevingade grannar

Ni har sett dem tusentals gånger, både på bild och i verkliga livet. Strunt samma, de finns där och kommer förhoppningsvis alltid att finnas där.
 
 
 


Kommentarer
Lasse Jansson

Flera jättefina fågelbilder i denna samling. Jag har inte fångat någon fågel på länge nu (känns det som i alla fall.) Det är en spännande utmaning att fota fåglar. Nu kommer jag aldrig att kunna mäta mig med de "riktiga" fågelfotograferna som har objektiv som kostar som en ny bil (Dacia i alla fall.) De har även ett tålamod för att kunna sitta timme ut och timme in i ett gömsle för att få en bild på en skygg liten fågel, det får man också beundra dem för! :-)

Svar: Jag längtar fortfarande på att få föreviga en ståtlig örn eller en mer sällsynt fågel än de på bild. Väntan har varit lång :)
Jag läste en gång om en fotograf som specialiserat sig på fjärilar och som visade upp ett antal exempel på de bilder han tagit.
Helt suveränt och fullständigt magiskt.
Sedan berättade han om sin utrustning, som kostade ungefär som du skriver, som en mindre bil. Han berättade också att han kan sitta på pass från tidig morgon till sen kväll och fota tusentals bilder varje dag och ändå fångar han inte alltid de bilder han vill ha. Vissa dagar är dessutom fjärilarna få.

Nej, det räcker nog att vara hobbyfotograf.
Stefan

2014-07-07 @ 15:36:26
URL: http://lassesfoto.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Nyköping genom kameran och lite till.

Bloggen kan förhoppningsvis sprida lite information om Nyköping och vad som finns att se och göra. Mina intressen för Photoshop kommer också att synas emellanåt.

RSS 2.0