Dunbollar

Vi satt en dag och intog lite dryck på en av resaturangerna utmed Nyköpingsån. En härligt varm dag där uteställena fylldes med folk.
 
Plötsligt såg vi några små dunbollar simma förbi strax under vårt bord.
 
 
I det lite strida vattnet fick de små liven kämpa och kämpade gjorde de. Dock såg vattnet ut att ta över och det såg mamman som lyfte från sin plats lite längre ned och pushade på de små in på lite lugnare vatten.
 
 
Det var inte bara vi som roades av de små gulliga liven. Många kameror åkte fram och många fascinerades av kraften i de små kropparna där de kämpade mot vattnets krafter.
 
Dock tycket någon så mycket om de söta ungarna att han började kasta ut bröd i vattnet. Plötsligt utbröt en kakafoni av skrän och vita fjädrar som plötsligt dök upp från ingenstans. Måsarna såg hur bröd kastades ut från restaurangen och som på en given signal dök de fram ur tomma intet och slukade varje liten brödsmula som flöt omkring på vattnet.
 
Dessa fåglar måste ha ett sjätte sinne.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Nyköping genom kameran och lite till.

Bloggen kan förhoppningsvis sprida lite information om Nyköping och vad som finns att se och göra. Mina intressen för Photoshop kommer också att synas emellanåt.

RSS 2.0