4-kamp

I helgen som gick utspelades en hård, tuff och spännande 4-kamp i en lokal någonstans i Nyköping. Tre syskon Karlsson och deras respektive deltog i denna envig som efter dryga timmen avgjordes efter mödor, svett och en hel del skratt.
 
Gren 1 var en stafett med fyra delmoment...
 
Sluka en kolarem snabbt som ögat...
 
 
...och därefter växla delmoment där det gällde att hålla tungan rätt i mun och bollen kvar på skeden.
 
 
Därefter vidtog den världsberömda grenen Spotta gelegroda från en vägg till en annan...
 
 
...och innan vi kunde gå i mål skulle inte fyra ölburkar drickas upp, men väl skjutas ned med hjälp av gummisnodd. Träffsäkerheten var varierande hos de tävlande och till vissas förtvivlan och andras glädje, så lämnade knappt snoddarna handen ibland och vissa av deltagarna såg av den anledningen närmast förvånade ut...eller så doldes lite försynt en liten gäspning.
 
 
Gren 2 skulle visas sig vara svår.
 
Att det ska vara så förbannat svårt att få en tunn liten rockring att snurra mer än ett varv kring midjan. Trots en begynnande ölmage hos vissa deltagare så hjälpte inte denna kroppsliga lilla fördel särskilt mycket. Ringhelvetet skulle bara ner i golvet trots idoga försöka att rock loss, Vissa tycker det verkade enklare att rocka upp ringen kring halsen, men tji...det gick inte mycket bättre.
 
 
Gren 3 såg lätt ut. 
 
Det gällde bara att med innebandyklubbans hjälp få in tre bollar i mål med hjälp av nio slag. Lätt tänker ni, men målet stod med öppningen vänd från oss, så här gällde det att med list skapa sig lägen att lyfta in bolluslingen i nättaket. Någon gjorde huvudlösa försök eller möjligen dunkades huvudet i väggen i ren frustration....jag vet inte.
 
 
Gren 4 var kvällens kraftprov.
 
Ni som brukar se skidskytte på TV, imponeras säkert av skyttarna som efter några kilometer på skidor ska träffa en liten prick ett antal meter bort. Ha-ha, vad är det mot den nya grenen Jogging med pilkastning? Jodå, här sattes både träffsäkerhet och kondition på prov. Varje deltagare sprang här fyra rundor i lokalen och innan man var i mål, skulle två omgångar med pil kastas, en med rätt hand och en med fel. Ärligt talat får man lite bättre förståelse för skidskyttarna efter detta kraftprov. Låt gå att de har kikarsikten på sina gevär, men ändå...
 
 
Alla tävlingar ha en vinnare och efter denna 4-kamp stod paret Karlsson som värdiga vinnare. Applåderna och jublet ville aldrig ta slut och hade inte en skön bastu och en god 3-rätters middag väntat de tävlande, hade förmodligen jubelropen och applådåskorna ekat i lokalen än idag.
 
Bakom detta färggranna draperi står två vältränade herrar och duschar av sig svetten, men för att inte genera kvinnliga bloggbesökare låter jag bli att visa det som döljer sig därbakom. Vet inte varför jag inte fick fota i tjejernas omklädningsrum eller i bastun, men strunt samma, det blir fler gånger.
 
 
Nyduschade och varma vankades det mat och dryck...ännu mera dryck.
 
Gubbröra och vitt vin till förrätt. Lasagne, sallad och rött vin till huvudrätt. Cheescakem whisky och Baileys till efterrätt. Vattnas det i munnen på er? Det gjorde det hos oss och maten lät sig väl smakas. Mycket gott, mycket gott!
 
 
Lite fotografering av pristagarna som hade att välja på inslagna paket till ett värde av cirka 200:-
 
 
Denna bild av städade motionärer togs strax efter prisutdelningen och bilden nedan tror jag föreställer syskonen Karlsson vid den tidpunkt på kvällen när de sista dropparna vin, whisky och Baileys skakats ur sina förpackningar.
 
 
Kul hade vi och fortsättning lär följa på ett eller annat sätt.
 
Nu undrar ni om inte jag själv deltog i kampen? Jodå, högst delaktigt, koncentrerat och livligt måste jag konstatera att tävlingsdjävulen lever kvar...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Björn

En väldigt kul kväll beskriven på ett bra sätt till roliga bilder (nåja, en del hade passat bättre i skrivbordets papperskorg)

Svar: Personligen föredrar jag människor så som de i själva verket ser ut och inte de som döljer sina anleten bakom en mask av smink och andra medel...fast och andra sidan kan dessa masker kännas befriande ibland.
Stefan

2014-11-20 @ 17:43:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Nyköping genom kameran och lite till.

Bloggen kan förhoppningsvis sprida lite information om Nyköping och vad som finns att se och göra. Mina intressen för Photoshop kommer också att synas emellanåt.

RSS 2.0