När mörkret har fallit

En fortsättning på promenaden i förra blogginlägget fortsatte upp på stan och nu hade mörkret fallit, men med långa slutartider och stativ kan man ändå fånga stadens mer kända märken på ett hyggligt sätt.
 
 


Kommentarer
Lasse Jansson

Bra där! Stämningsfullt med ljus och vatten samt med mycket kända Nyköpings-motiv.

Snyggt jobbat!

Svar: Tack Lasse.Fördelen med hösten och inte minst vintern är att man kan ta dessa bilder utan att behöva vara uppe till sent på kvällen.
Håller med. Det är en viss stämning när ljus avspeglar sig i vatten.
Stefan

2013-12-08 @ 15:48:00
URL: http://lassesfoto.blogspot.com
Leif

Hej fotografen
Du tror nog att jag somnat in men så är inte fallet. Litet går lite fort just nu. Jag skulle vilja att det var som Skanörs Gästis devis: Här går tiden lite långsammare, tiden räcker lite längre. jag hinner dock alltid med att kolla din fotoblogg via mobilen när man sitter still mellan passen. Att kommentera med mobilen är för äventyrligt med mina lunchkorvar till fingrar. Jag njuter i vanlig ordning av dina "fångster"
Keep up the good work
Leif

Svar: Jag vet att du inte somnat in Leif. Jag följer din blogg, även om jag inte kommenterar varje inlägg.Hoppas ni överlevde Svens härjningar utan större skador. Här på Sveriges framsida fick vi nöja oss med hans sista pust.
Stefan

2013-12-08 @ 16:08:31
URL: http://huvudveck.wordpress.com
Leif

Så synd om er, grymt öde eller hur. Nej, va ni glada för det.

2013-12-08 @ 17:09:50
URL: http://huvudveck.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Nyköping genom kameran och lite till.

Bloggen kan förhoppningsvis sprida lite information om Nyköping och vad som finns att se och göra. Mina intressen för Photoshop kommer också att synas emellanåt.

RSS 2.0