Tomaten

Dagarna två har jag tvingats hemma från jobbet efter en badmintonskada. Jodå, att motionera är både kul och nyttigt. Kanske dock att tävlingsdjävulen hör en fluten tid till...
 
Vad gör man då dagar när man tvingas vara inomhus? Jo, man experimenterar lite med kameran.
 
I detta fallet blev det ett försök att fånga en körsbärstomats fall i vatten. Nu kanske inte en repig och ganska smutsig förvaringslåda i plast är det ultimata underlaget när man vill få bilderna skarpa. Som sagt var detta ett experiment och av misstag lär man bäst. En ren och hel glasskål är kanske något jag först ska införskaffa om detta experiment ska få en fortsättning.
 
 
 
 


Kommentarer
Håkan Friberg

Hej! Det är en kanonbild!! Tror att den repiga skålen är precis vad som behövdes för att få sådant liv i bilden! Innan jag läste din text så var just reporna i tomaten som facinerade mig, undrade hur du gjort detta. :) //Håkan F

Svar: ...och jag som känner mig missnöjd med bilderna. Jag hade hoppats på mer skärpa i dem, men att fokusera genom en lite smutsig och repig platsbytta är inte det lättaste.Tack för omdömet Håkan, men nästa försök ska ske genom rent glas.
Stefan

2013-12-08 @ 15:34:18


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Nyköping genom kameran och lite till.

Bloggen kan förhoppningsvis sprida lite information om Nyköping och vad som finns att se och göra. Mina intressen för Photoshop kommer också att synas emellanåt.

RSS 2.0