Nyköping via Skavsta

Ett helgnöje för många är att ge sig ut till Skavsta flygplats och se plan lyfta till och landa från fjärran destinationer.
 
Det är inte utan att man ser med avund på de plan som ska ta passagerare till solen och värmen i Europas sydligaste delar. Å andra sidan ler man lite illmarigt när planen landar med passagerare som haft sitt lilla roliga och nu ska återgår till den gråa och många gånger trista vardagen.
Tankarna kretsar ofta kring resor och vem vet. Nästa gång kanske jag sitter i ett av dessa plan och blickar ut genom de små fönstren och vinkar glatt till de som sitter på utkiksplatsen med avundsjuka blickar på oss som är på väg till sol, värme och nya intryck.
Länkar du som turist kan ha glädje av:


Kommentarer
Nina

Det är snart ni som är påväg till värmen ska du se. Roligt att du har startat en blogg om detta. Du är ju grym på att fota så det är inte mer än rätt att du visar upp dina talanger. Jag kommer följa dig.

2013-01-02 @ 11:17:12


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Nyköping genom kameran och lite till.

Bloggen kan förhoppningsvis sprida lite information om Nyköping och vad som finns att se och göra. Mina intressen för Photoshop kommer också att synas emellanåt.

RSS 2.0