Några minuter över

Det är OS-tider, vädret fortsätter i moll och det finns väl egentligen ingen anledning att ens gå ut, förutom på promenaden till och från jobbet förstås.
 
I detta läge finns det skäl att tacka bloggen och kameran vars bilder illustrerar inläggen. Tack vare fotointresset och motivationen att hålla bloggen igång, så finns det ändå några minuter över för något annat än TV-sport och längtan efter våren.
 
En timslång promenad efter jobbet i jakten på motiv att föreviga, är ett skäl gott som något. Nu blev det, lite motvilligt ska sägas, en promenad runt arbetsplatsen när skymningen började falla. Det kanske inte finns så mycket att föreviga i detta område, men lite omväxling från de traditionella rundorna runt hamnen är ibland att föredra.
 
Mörkret faller fort, även om dagarna blir allt längre. På denna timslånga promenad hann jag med att se eftermiddagen förvandlas från skymning, via solnedgång till blå timmen.
 
 
 
 


Kommentarer
Lasse Jansson

Se där, en fin vattenspegling, härligt kvällsljus över Idbäcken och ett snyggt ljusarrangemang. Även i det vardagliga kan man finna skönhet!

Svar: Sant Lasse. Man blundrar ibland för det enkla som finns runt oss.
Stefan

2014-02-13 @ 20:08:12
URL: http://lassesfoto.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Nyköping genom kameran och lite till.

Bloggen kan förhoppningsvis sprida lite information om Nyköping och vad som finns att se och göra. Mina intressen för Photoshop kommer också att synas emellanåt.

RSS 2.0