En icke hållbar is

Isen börjar sakta lägga sig i vår stad.
 
Dock är isen på Slottsdammen ännu för tunn för skridskoåkande barn, men för tjock för svan och änder som nu samlas på ännu isfria vattendrag i omgivningen.
 
 
 
Nere i hamnen börjar isen också lägga sig vid utloppet till Östersjön, så kanotisterna får nog vänta innan de kan lägga i sina kanoter vid Kanotstadion och det dröjer nog innan turisternas småbåtar ses lägga till vid gästhamnen.
 
 
 
...men vackert är det.


Kommentarer
Björn

Ja, visst är det vackert. Bilderna får en att njuta men......nä....hellre en varm sommardag i juli :-)

p.s
lite kul när man ser reklamen för Sportamore här ovan. En Tunspelare o klasskompis till Erica på ena bilden, Josefine Forsberg.

Svar: Visst är en pic-nic i gröngräset på Slottsvallarna att föredra, för att inte tala om en isfri skärgård med vattentemperaturer på 20 grader.Syns Josefine på någon bild eller är det reklamen för hennes företag som åsyftas?
Stefan

2014-01-22 @ 10:44:39
Björn

Jossan jobbar nu som modell och syns på flertalet av företagets bilder. Ska väl även inflika att det är en f.d Tunspelare. Fotbollen är tyvärr inte prio 1 för henne längre....

Svar: Ok, det var det jag misstänkte.
Stefan

2014-01-22 @ 11:22:56
Lasse Jansson

Härligt vintriga bilder från vår stad. Det hör till ovanligheterna att det råkar vara solsken så det var påpassligt av dig att dra ut med kameran! :-)

2014-01-22 @ 13:32:34
URL: http://lassesfoto.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Nyköping genom kameran och lite till.

Bloggen kan förhoppningsvis sprida lite information om Nyköping och vad som finns att se och göra. Mina intressen för Photoshop kommer också att synas emellanåt.

RSS 2.0