In i dimman

Detta blogginlägg handlar egentligen om ingenting, bara ytterligare ett bevis på denna eländiga vinter.
 
Ur löntagarnas synpunkt var denna vinter en suverän vinter. Genom att ta ut fem dagar komp, så blev ledigheten hela 15 dagar för min del. Här fanns det gott om tid att sova ut, motionera och föreviga Nyköping i vacker vinterskrud.
 
Hmmm...
 
Första morgonen under denna långa ledighet, vaknade en Stefan med halsont och huvudvärk som någon dag senare följdes av en förkylning. En förkylning som hållt i sig ända tills nu när detta skrivs, nästan tre veckor senare. Så av att sova ut och motionera blev det knappt intet under ledigheten och de vackra vinterbilderna från vår vackra stad blev...
 
 
...in i dimman, för en tråkigare och mer gråtrist vinter än 2013/2014 års, är det väl länge sedan man upplevde i denna del av Sverige.
 
Ägaren till denna hjälm visar förmodligen vad han/hon anser om denna isfria vinter i Nyköping.
 
 


Kommentarer
Leif

Vintern denna säsong är väl mest en tidsperiod och mindre ett Sverige i vinterskrud. Än så länge kanske skall tilläggas. Det borde komma någon snö väl.
Som lastbilschaufför är det bra väder hittills. Att dra 650 kilo på pall 200 m på gatsten är lättare utan än med snö. Lägg därtill att snön som kommer hit tinar på dagen och fryser på natten. Dom isvallar som bildas på gågator och trottoarer är inte att leka med. Samma sak gäller gående och cyklister, halkrisken är stor. Men i övrigt så längtar jag också efter vinterskruden.

Svar: Jag vet inte om jag längtar längre. Är det snöfritt på julafton, kan det vara snöfritt resten av vintern.
Stefan

2014-01-08 @ 17:33:59
URL: http://huvudveck.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Nyköping genom kameran och lite till.

Bloggen kan förhoppningsvis sprida lite information om Nyköping och vad som finns att se och göra. Mina intressen för Photoshop kommer också att synas emellanåt.

RSS 2.0