Rucklet

Grindstugan heter platsen och den ligger i skogsbrynet på den smala grusväg som går mellan gamla E4:an och Kustvägen. Här stod förr en ganska fin gammal kåk, omgiven av fruktträd. Sedan ett antal år tillbaks ser platsen mest ut som en avstjälpningsplats för personer som inte orkar ta sig till Björshult. Anskrämligt, minst sagt.
 
 
 
 
 
Det är nästan så man förväntar sig att en ung gosse med snaggat hår och glesa tänder ska dyka fram och spela en välkänd trudelutt på banjo.
 
Nåja, den gamla bussen som stod här förra året är i alla fall borta.


Kommentarer
Leif

Du har så rätt, jag "ser" honom. Jag ser också faders som dansar.
Fina bilder. Jag tycker extra om färgklickarna i bilderna. Snyggt förevigat.

Svar: Det var mycket blått på plats. Vet ej om de sista ägarna hade förkärlek för färgen?
Stefan

2014-03-16 @ 09:22:29
URL: http://huvudveck.wordpress.com
Lasse Jansson

Definitivt banjovarning! Båten ser ut att ha varit en riktigt fin farkost en gång i tiden. Skithuset skulle behöva lite TLC och i allt övrigt har du lyckats dokumentera förfallet på ett bra sätt.

Svar: Håller med om båten. Vore spännande att få veta dessa historia.Den stora buss som stod på platsen så sent som förra året har säkert också en historia att berätta och var finns den nu?
Stefan

2014-03-16 @ 12:47:01
URL: http://lassesfoto.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Nyköping genom kameran och lite till.

Bloggen kan förhoppningsvis sprida lite information om Nyköping och vad som finns att se och göra. Mina intressen för Photoshop kommer också att synas emellanåt.

RSS 2.0