Höstmys

Det är inte roligt att titta ut genom fönstret och se den gråmulna himmel som visar sig där ute, med regndroppar som piskar mot fönstret och synen av höstklädda människor som hukar för den kraftiga blåsten.
 
Det är inte särskilt kul att gå ut heller för den delen och det är definitivt nedslående att se hur meteorologen på TV visar en väderkarta som lovar samma väder den närmaste veckan.
 
Nej, deppigt värre är vad det är och då pratar jag väder och inget annat. Hösten för i detta läge andra saker med sig, som då istället kan förgylla denna urtrista tid. Tyvärr ingen resa till värmen denna höst/vinter, men att få tända lite ljus, se det varma skenet från fönsterlampan och ta en liten (ibland stor) whisky framför en bra film, är faktiskt inget dumt komplement till det som rör sig utanför fönstret.
 
Tyvärr får det endast bli helgen som viks, då ett skiftjobb närmast omöjliggör detta under veckorna. Lika trist är att en helg går lika fort som en arbetsvecka går långsamt. Därför är det av vikt att koppla av, njuta och låta helgen bli till lite rekreation.
 
Låt mig därför få sprida lite värme i stugan.
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Nyköping genom kameran och lite till.

Bloggen kan förhoppningsvis sprida lite information om Nyköping och vad som finns att se och göra. Mina intressen för Photoshop kommer också att synas emellanåt.

RSS 2.0