Kroatien: Hotell Berulia

Som skrevs i förra blogginlägget anlände vi hotellet under sena timmar och mörkret gjorde att vi inte såg omgivningarna på ett sätt vi önskat.
 
Efter en natt med god sömn, var det därför med glädje vi drog ifrån gardinerna, öppnade balkongdörren för att mötas av denna syn.
 
 
Utsikten över det Adriatiska havet var bedårande och skymdes bara av träden som skiljde hotellområdet från stranden. 
 
Hotell Berulia är ett 4-stjärnigt hotell som har allt som krävs för att gästerna ska trivas. Restauranger för såväl frukost, lunch och middag, samt bar förstås. Olika aktiviteter som minigolf, bordtennis, styrketräning finns att tillgå, precis som massage för de som så önskar.
 
Rent, fräscht och tillmötesgående personal gjorde upplevelsen än bättre.
 
 
Det som kanske ligger hotellt till last, är den stora nivåskillnaden mellan boendet och stranden. För att ta sig till stranden och strandpromenaden är det många trappor man måste ta sig uppför, eller nedför, beroende på vart man ska.
 
 
När mörkret lagt sig kan den som vill besöka barområdet och få sig till livs lite show. Det gjorde inte vi, då åtminstone jag kan vara utan de lite amatörmässiga och ibland pinsamma uppträdanden som erbjuds. Nu bodde vi alldeles ovanför baren och kunde höra musiken och applåderna, utan att behöva besöka stället. Som sagt så är det väl inga direkta stjärnor som uppträder på dessa barer, så vi missade inget...tyckte i alla fall jag.
 
 
Hotell Berulia kanske inte är ett hotell dit festande ungdomar och småbarnsfamiljer väljer att ta in, men för de som önskar lugn och ro, är hotellet väl värt pengarna. Har du bara ork att ta trapporna så rekommenderar jag stället om du någon gång skulle ställa kosan hit. En nackdel var att balkongen saknade belysning, så det gick inte att utnyttja denna för spel och läsande efter mörkrets inbrott. Samtidigt förstår jag orsaken, då många gäster inte uppskattar grannar som stojar och stimmar på balkongerna under dygnets sena timmar. Länk
 
Fortsättning följer...
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Nyköping genom kameran och lite till.

Bloggen kan förhoppningsvis sprida lite information om Nyköping och vad som finns att se och göra. Mina intressen för Photoshop kommer också att synas emellanåt.

RSS 2.0